Boka din behandling online

Injektionsbehandlingar med fillers

Fillersbehandling bokas på telefon.


Stylage kan på trettio minuter föryngra ditt utseende med tio år.

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller och består av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne som binder vätska i huden. Stylage används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar.

Stylage är ett tredje generationens icke-permanent filler av hyaluronsyra från franska Laboratires Vivacy. Hyaluronsyran i Stylage är icke-animalisk och tillverkad i kontrollerad steril miljö.

Stylage är det modernaste fillerpreparatet på marknaden och innehåller den naturliga antioxidanten mannitol, som fördröjer preparatets nedbrytning i huden samt ger mindre svullnad efter behandlingen. Stylage är CE-märkt och har idag använts av närmare en halv miljon personer i 70 länder.

Stylage finns i fler olika koncentrationer, S, M, L, XL samt Lips och används för att fylla ut finare linjer, djupare veck samt öka volym i läppar och kinder. Stylage finns även som Hydro och Hydro Max och används då för att vitalisera och återfukta alla typer av hud, som ansikte, dekolletage och händer.
Mer finns att läsa om produkten på www.stylage.se.

Injektion av Stylage är en medicinsk behandling och preparatet endast får handhavas och injiceras av specialutbildad legitimerad vårdpersonal med gedigen vana av injektioner, såsom sjuksköterskor, tandläkare och läkare.

Fillersbehandlingarna utförs av leg. spec. sjuksköterska, Malin.

Information om behandlingen

Behandlingen med filler tar bara några minuter (beroende på vad du önskar behandla) och resultatet syns direkt. Behandlingen kan vara lite smärtsam men vi erbjuder alltid lokalbedövninfg vid injektionsbehandlingar. Efter behandlingen kan en rodnad eller lokal svullnad framträda. I sällsynta fall kan man få ett blåmärke som finns kvar under ett par dagar.

Då hyaluronsyra är en kroppsegen substans bryts den långsamt ned varvid behandlingen kan behöva underhållas och göras om. Vanligen återkommer patienterna 3-4ggr/år. Durationen brukar dock öka med användandet och dessutom fylls oftast en mindre mängd på efter de första två behandlingarna.


Prislista

Stylage S
3500:-   
läppar, fina rynkor 
0,8 ml 
Stylage M

3700:-
läppar, rynkor, veck, fyllnad 1,0 ml 
Stylage L

3700:- djupa rynkor, volym 1,0 ml
Stylage XL  3900:- skulpturering, konturering, volym, kinder mm  1,0 ml 
Stylage special lips
3900:-
kontur, volym för läppar 0,8 ml
Stylage Hydro
3200:- 
fuktbehandling för torr och ojämn hud på kinder,
runt ögon, dekolletage samt händernas ovansidor
 
Stylage Hydro x 3
5500:-
paket med tre behandlingar