Boka din behandling online

Injektionsbehandlingar med fillers & botox

Är du nyfiken på hur en behandling går till, träffa Jenny (leg. spec. sjuksköterska som utför beh)
och Anne Wetter (Hudläkare, spec. dermatolog & injektionsbehandlingar) och yttligare mer info så är du
varmt välkommen på vår kundkväll-Injektionsbehandlingar.

NÄR: 9 mars kl. 18.00
VAR: Estetisk hudläkarcentrum Apelbergsgatan 60 kod 1453. (Nära Hötorget) samma hus som Diagnostiskt Centrum Hud.

Under kvällen har du möjligheten att få mer kunskap om hur du förbättrar, föryngrar och förstärker din hud. Du har också möjlighet till en kostnadsfri konsultation, rådgivning och inspiration för ditt ansikte samt se hur en injektionsbehandling går till.

Alla gäster får en gåva från Restylane och under kvällen kommer det även att lottas ut en Restylane-behandling värd 4300 kr. Under kvällen bjuds det på snittar och bubbel.

Varmt välkomna!

OSA senast den 2 mars till jenny@faceartbyjenny.se eller ring 0705 - 29 17 87


För att kunna erbjuda dig som kund ett helhetstänk utifrån dina förutsättningar så har vi
Bare Skin inlett samarbete med injektionsspecialisten Jenny Andersson från
Estetiskt Hudläkarcentrum.

  
  Jenny Andersson leg. spec. sjuksköterska

Jenny är legitimerad sjuksköterska och expert på estetiska behandlingar. Hon har genom sin mångåriga erfarenhet inom plastikkirurgi och injektioner djup kunskap om hur du kan förbättra, förstärka och föryngra ditt ansikte genom injektioner och fillers – Restylane och muskelavslappnande läkemedel såsom Azzalure (Botox). Jenny ser helheten och hjälper dig att framhäva detaljer och skapa den harmoni du söker. Vid en kostnadsfri konsultation går ni tillsammans grundligt  igenom dem för att komma fram till vilken behandling som ger ett tilltalande och naturligt resultat.

Många blir positivt överraskade när de ser hur mycket vi idag kan åstadkomma genom endast injektioner, en behandling som jämfört med ett kirurgiskt ingrepp är både lindrigare och billigare och oftast utan biverkningar. 

Jenny finns på Estetiskt Hudläkarcentrum i City och samarbetar även med hudläkarna på Diagnostiskt Centrum Hud.

För mer information kan du följa Jennys blogg på http://www.faceartbyjenny.se eller kontakta henne på telefon 070-5291787

Nykundserbjudande - 10% rabatt (uppge rabattkod Bare Skin)


Fillers med Restylane

Används för att reducera rynkor, trolla bort trötta ögon (som påsar eller ihålighet), skapa volym till kinder m.m. 
Hyaluronsyran i Restylane liknar den som finns naturligt i människokroppen och den bryts successivt ned över tid. Resultatet av en behandling är alltså långvarigt men inte permanent. Man brukar säga att det sitter i mellan 6-12 månader och vid upprepade regelbundna behandlingar förlängs också varaktigheten över tiden. Det är en injektionsbehandling  som förbättrar, förstärker och föryngrar huden i ansiktet. Läs mer om Restylane här.

Bilderna är på Jennys egna kunder som godkänt att den visas .


Botox / Azzalure

Botulinum toxin är ett väl beprövat läkemedel som sedan 1980-talet använts inom sjukvården för att t ex behandla muskelsjukdomar. På senare tid har det blivit allt vanligare att det används även i estetiska sammanhang för att reducera synbara linjer, rynkor och dämpar muskeln framför allt mellan ögonbrynen – bekymmersrynka.


Behandlingen sker med små stick i huden och effekten av behandlingen kommer successivt och full effekt efter 14 dagar. Effekten sitter i ca 2-6 månader. Vid upprepande behandlingar, ca 2-3 gånger per år så

varar effekten längre för varje behandling som utförs. Läs mer om Botox här.

Bilden är på en av Jennys egna kunder som godkänt att den visas .